iterativ Fordi gentagelser giver gevinst...
Kim Christensen, Direktør og IT-konsulent   

Kim er kandidat fra Københavns Universitet i 1998 med Datalogi som hovedfag og HD Informatik og Økonomistyring som bifag.

Hovedfaget Datalogi er for Kims vedkommende baseret på en bred uddannelse indenfor mange programmeringssprog, databaser og systemudvikling, samt en specialisering indenfor parallel programmering, distribuerede systemer og kombinatorik.

Bifaget HD er baseret på en bred erhvervsøkonomisk uddannelse med specialisering indenfor informatik med en økonomisk indgangsvinkel, samt økonomistyring som fundamentet for virksomhedsstyring.

Kim Christensen, Direkt�r og IT-konsulent

Kim har erhvervserfaring som konsulent for CSC med tinglysningssystemet, som Internet-/Portal-konsulent for Grape, Dansk Software (Nu opkøbt af WM-data/Logica/CGI) og CIBER med mange Portal- og Java-projekter bag sig. I iterativ ApS har Kim været konsulent hos NNIT og Karnov Group, samt arbejdet på Sportsmon-projektet og Findis.dk-projektet. Kim har senest været 6 år som konsulent hos Danske Spil, samt 1 år som konsulent hos Lessor i Danløn-teamet.

   
Du er her:  Home > Medarbejdere > Kim Christensen
iterativ ApS  |  Morelvænget 1  |  3450 Allerød  |  Telefon: 4043 8083  |  E-mail: info@iterativ.dk  |  CVR-nr: 27529267